marți, 16 august 2011

Sunt toate intr-o valiza...

Sunt doar eu si gandurile mele..vreau sa pun totul intr-o valiza si sa plec...Sa plec departe de lumea asta invidioasa si rea...care mi-a distrus sufletul ,care ma facut sa nu mai am nici o putere sa lupt...sa lupt pentru ce iubesc,pentru ce visezi...
Nu crede ca fug de griji,de durere,de suparari....dar vreau sa-mi gasesc lumea mea,nu mi-o imaginezi roz dar totusi o lume in care sa pot spune ce gandesc,in care sa nu ma ascund de nimeni,o lume in care sa-mi pot exprima sentimentele...o lume in care sa fiu eu ...nu ceea ce crede lumea despre mine..
Astept nerebdatoare momentul in care am sa pot spune:acum plec ...nu-mi pasa de ce las in urma ...nu-mi pasa ca unii imi vor plange urma ,de ce nu au plans cand am fost cu ei?de ce nu m-au apreciat pentru simple gesturi?...As trai mult mai usor fara intrebarea asta"de ce?"...dar ea exista si mi-o pun mereu,parca e fixata in mintea mea ca fixativul in par(doar ca de fixativ scapi cand te speli)de ea nu ai sansa...

5 comentarii:

  1. De ce ? O intrebare care are atat de multe raspunsuri dar in acelasi timp nici unul ... o intrebare la care indiferent ce raspunsuri am cauta nu le vom gasii niciodata, sau daca le vom gasii nu ne vor multumii.

    Cat despre faptul ca ai vrea sa pleci ... ohoo, de atatea ori am vrut sa fac si eu asta, dar degeaba. Nu faci decat sa fugi de tine insati .. pana la urma ca vrei ca nu vrei, vei revenii tot acolo de unde`ai plecat.

    RăspundețiȘtergere
  2. *AndreeEA...cred ca asta ma opreste de fiecare data sentimentul ala ca de unde am plecat tot acolo ma intorc

    RăspundețiȘtergere
  3. Si asa se va intampla. Tu incearca ... eu doar ti`a zis ce se va intampla.

    Dar .. poate tu esti diferita fata de mine, poate tu o sa poti lasa totul in urma .

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu mai fugi cand toate dor,cea mai buna medicina e sa plangi uneori!

    RăspundețiȘtergere
  5. -Blond..poate ai dreptate si o fac ca orcine dar uneori am nevoie de limite

    RăspundețiȘtergere

alinare...